Januari 2019 De Nieuw Utrechtse Krant Interview: Het Mooiste Meisje van de Stad

January 12, 2019

 

Vandaag kom ik aan het woord in De Nieuwe Krant in de serie "Het mooiste meisje van de stad" 

Geïnterviewd door Yontie Helders, gefotografeerd bij mijn vleugel door Jantine Albers, plus twee mooie archieffoto's uit de '60-ger jaren. Ik vertel over mijn eerste piano-ervaringen en muzikale loopbaan. Over ouder worden, jong blijven en over plezier houden in wat ik doe.    

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square